Не бъдете безразлични! Споделете новината:

WhatsApp вечи предлага една дългоочаквана функция – поддръжка за използване на един акаунт на множество устройства, независимо от операционното им система – iOS или Android.

Преди това тази функция беше достъпна само за настолни компютри и таблети, но сега WhatsApp получи функцията за едновременно използване на няколко смартфона, при това едновременно.

За да активира функцията, потребителят трябва да инсталира приложението на второто устройство и да сканира QR кода, генериран от основния смартфон. След това и двете устройства ще използват един и същ акаунт.

По-рано подобно решение можеше да се приложи чрез заобиколен начин, но този метод вече не се изисква. Разработчиците ви позволяват да използвате един акаунт на пет устройства, включително едно основно и четири вторични.

В същото време потребителите могат да комбинират различни конфигурации, например един смартфон и четири таблета или пет смартфона.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.