Не бъдете безразлични! Споделете новината:

WhatsApp, едно от най-популярните приложения за изпращане на съобщения в света, продължава да получава редовни актуализации от Meta, които подобряват функционалността и потребителското изживяване.

В допълнение към рутинните поправки на грешки и подобрения на производителността, WhatsApp въвежда нови функции всеки месец, като в бета версията често се показват предстоящи допълнения на седмична база.

Неотдавнашната актуализация за бета версията на WhatsApp въвежда значително подобрение: режим „картина в картина“ за видеоклипове. Както се съобщава от WABetaInfo, WhatsApp за iOS версия 24.6.77 вече позволява на потребителите да гледат видеоклипове в режим „картина в картина“, докато навигират през множество чатове или други раздели на приложението, предава „Факти“.

Преди това WhatsApp поддържаше режим „картина в картина“ за видеоклипове от платформи като YouTube и Instagram. С най-новата бета версия обаче потребителите вече могат да се наслаждават на режим „картина в картина“ за видеоклипове, споделени директно в самото приложение. Струва си да се отбележи, че тази подобрена функция понастоящем е ограничена до гледане на видеоклипове в рамките на приложението WhatsApp и потребителите не могат да използват режима при преминаване към друго приложение.