fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След като преди време компанията премахна функцията за докладване на полицаи от другата страна на пътя, сега от Waze премахват и опцията за отбелязване на „Скрита полиция“.

Потребители споделят, че при тях е останала единствено опцията за доклад на полиция, като опцията за отбелязване на „Скрита полиция“ вече не е активна.

Не е ясно защо от Waze решават да премахнат тази функция, но някои смятат, че това бе направено с цел опростяване и по-лесно докладване в движение.

Други предполагат, че това е свързано със зачестилите случаи на злоупотреба с функцията за докладване на скрита полиция. Някои потребители докладваха за полицаи, които всъщност не са били там, за да заблудят други шофьори.

Въпреки че премахването на тази функция може да бъде разочароващо за някои потребители, тя все още позволява на шофьорите да докладват за полицаи, които се виждат на пътя.

Възможни причини за премахването на опцията за докладване на скрита полиция:

  • Опростяване на процеса на докладване
  • Зачестили случаи на злоупотреба с функцията
  • Проблеми с точността на докладите

Какво означава това за потребителите?
Потребителите все още могат да докладват за полицаи, които се виждат на пътя. Опцията за докладване на скрита полиция обаче вече не е налична.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.