fbpx

5-годишно детенце почина след адската катастрофа край Бургаско село

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

5-годишното момиченце, което бе сред тежко пострадалите в катастрофата край село Константиново, е починало. За трагичната новина съобщиха източници, които уточниха, че състоянието на детето е било несъвместимо с живота още от настаняването му в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. То е било с множество счупени кости и вътрешни кръвоизливи.

Състоянието на другите пострадали от тежката катастрофа остава почти непроменено. Водачът на Фолксвагена, който навлезе в насрещното движение – 31-годишният Димитър Сотиров, е преместен от реанимацията в отделението по неврохирургия, където предстои да му се извърши операция.

23-годишният млад мъж, който се е возил на предната седалка на блъснатия челно Опел пък остава в тежко състояние. Той продължава да е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, където лекари продължават да се борят за живота му.

Припомняме, че ужасяващата катастрофа, при която Фолксваген Туран се заби челно в Опел на няколко километра от с. Константиново, се случи на 5 юни около 22:10 ч.

По неустановени до момента причини 31-годишният Димитър Сотиров навлиза в насрещното движение, където блъска движещия се там автомобил, в който са се возили трима. Водачът на Опела – 44-годишният бургазлия Иван Михайлов, загина на място, а автомобилът му беше буквално разцепен на две.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *