Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В Районно управление – Поморие е получено съобщение за инцидент в поморийски апартхотел, при който след ергенско парти във външния басейн на хотела е открито тялото на 40-годишен чешки гражданин.

Констатирано е, че чехът пристигнал в България на 5 юни, като неорганизиран турист, съобщиха от ОД МВР – Бургас.

Тялото е забелязано около 04:00 ч. от двама негови приятели, които го извадили от водата и алармирали полицейските служители.

Предстои извършването на аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас.

Работата по случая продължава.

Още двама души са се удавили през изминалите няколко дни в Бургаско, допълниха от полицията.

Сигнал за първия инцидент е получен около 14:17 часа на 9 юни. Той е бил за това, че в морето срещу хотел „Аморе“ на плаж „Робинзон“ в курортно селище „Елените“, е забелязано женско тяло. Самоличността е в процес на изясняване. При извършения първоначален оглед не са открити видими следи от насилие по трупа.

Около 15:35 часа същия ден в Районното управление в Царево е била получена информация, че на плаж „Понтона“ в Царево е било открито тялото на 60-годишен местен мъж, който най-вероятно е починал от удавяне. И по неговото тяло не са били установени следи от насилие.

И двете тела са били откарани за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК