2000 момичета обслужват Ким Чен-ун?

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Докато светът продължава под една или друга форма да спекулира със здравословното състояние на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, в световната преса се повдигна въпросът за т.нар. „отряд за удоволствия“.

Мистичният отряд, за който съществуват не по-малко спекулации и слухове, е сформиран по времето на дядо му Ким Ир Сен и продължава до смъртта на Ким Чен Ир през 2011 г., когато отрядът е разпуснат и закрит. По последна информация обаче харемът отново е възстановен през 2015 г. по нареждане на Ким Чен-ун.

Източници до режима в Пхенян твърдят, че зад стените на двореца на севернокорейския диктатор Ким Чен-ун е обслужван от 2000 момичета, които трябва да го забавляват не само с песни и танци, но и с „еротични перверзни игри“. Разбира се, момичетата не били запазени само за върховния ръководител на страната, но и за всички висши функционери от високите етажи на властта в Пхенян.

Според други информации най-малките момичета били на 13 г., които били измъквани от училище и обучавани как да се отнасят с лидера на страната. Дисидентите в севернокорейския режим дори споделят, че всяка една новопостъпила първо минавала медицински тестове, за да бъде потвърдена „непорочността“ ѝ и едва след това бива въведена в покоите на Ким Чен-ун.

Оставете коментар: