fbpx

20 години затвор за учителка, правила секс с 13-годишен ученик пред класа (ВИДЕО)

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

29-годишната Британи Замора, учителка на шести клас в Лас Брисас Академи, Аризона, е била осъдена на 20 години зад решетките за сексуални взаимоотношения с неин 13-годишен ученик, съобщи списание People.

Случилото се не е било еднократен акт, а продължителна връзка, сочат разкритията на полицията.

Действията са се развили през 2018 г., когато 27-годишната тогава Британи Замора е започнала сексуална връзка с 13-годишното момче, като тя не е била тайна. По-късно съучениците му са свидетелствали, а един от тях е потвърдил, че учителката им е пуснала някакво видео-филмче, за да ги разсейва, докато двамата (тя и ученикът) са се целували, уж скрити от погледите на другите.

Друг съученик е свидетелствал, че тя го е накарала да „пази пред вратата“, докато тя и 13-годишният ѝ „любовник“ са правели секс в стаята.

Има данни за това, че тя поне веднъж е посетила момчето и в къщата на баба му и дядо му, където са правели секс – в колата.

Случката се е разплела, след като мащехата на момчето е заподозряла, че се случва нещо подозрително и е инсталирала програма, с която да следи телефона му. Така е прочела неприличните есемеси, които учителката му е пращала.

В един от тях казва: „Ако можех да си напусна работата и да правя секс с теб по цял ден, щях“. В друг разговор тя казва: „Искам те всеки ден, без лимит“.

В един от тях казва: „Ако можех да си напусна работата и да правя секс с теб по цял ден, щях“. В друг разговор тя казва: „Искам те всеки ден, без лимит“.

Видео, на което се вижда как отвеждат учителката в ареста

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *