Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Момиче на 19 години е загинало при тежкия пътен инцидент на автомагистрала „Тракия“в района на Стара Загора, който се случи на 15 септември сутринта. Това съобщиха днес от пресцентъра на МВР.

Катастрофата стана на 198 километър на магистралата в посока София, сигнал е подаден минути след 9:00 часа. Сблъсъкът е настъпил между лек автомобил „Дачия“, управляван от 18-годишен мъж, и товарен автомобил „Рено“, управляван от 55-годишен мъж.

Сред пострадалите са и водачът на лекия автомобил, както и двама пътници на 20 и 23 години. Те са настанени в болнично заведение с различни наранявания, без опасност за живота.

Водачите са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, отчетени са отрицателни резултати. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК