Не бъдете безразлични! Споделете новината:

18-годишният Димо Стоянов от Айтос сложи в малкия си джоб десетки представящи се за много начетени участници в „Стани богат“.

Ученикът от Електротехникума в Бургас тази вечер се представи повече от отлично и достигна до въпрос за 10 хиляди лева. Той влезе в студиото на предаването видимо притеснен, но с разсъжденията си по всеки от въпросите показа, че не трябва да подценяваме младото поколение.

Димо сподели с водещия Ники Кънчев, че е добър по предмети като география и история. Той има ясен план как ще продължи реализацията си, след като завърши училище. Димо ще кандидатства в „Киберсигурност“ във Военната академия „Георги С. Раковски“ в София. Между разсъжденията по въпросите той обясни на водещия какво означава „фишинг“ и защо е толкова опасен.

Младежът показа и скромност, и начетеност за възрастта си, и бе уверен в участието си, а самият Ники Кънчев в свое интервю подчерта, че 18-годишният ученик буквално му е скрил шапката.

Въпросите към Димо бяха разностранни – от „Къде е Фамагуста“ до „Защо Мики Маус носи ръкавици“. Вторият, който е доста специфичен, затрудни айтозлията и той използва два жокера, благодарение на които даде правилен отговор. В предаването утре ще разберем кой е въпросът, на който ученикът спира участието си.

А тази вечер Димо Стоянов със сигурност получи аплодисменти от десетки българи.

„Гледам „Стани богат“ и нашия сърцат млад участник, айтозлията Димо Стоянов! Впечатлява със знания и интелект! Достоен“, написа и кметът на Айтос Васил Едрев в своята Фейсбук страница.