Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Феновете на шеф Ангелов и неговата „Кухня на ада“ дочакаха старта на новия сезон, пълен с изненади и интересни участници. Коментарите започнаха още с представянето им. От самото начало двама души се откроиха от масата засега непознати все още кандидат-шефове, пише vihrogon.bg.

Цвети от Враца грабна зрителите с непринуденото си поведение и чиста душа. Тя е едва на 18 години и е най-малката сред всички.

Късметът й я гмурна в дълбокото още със старта на предаването, получи номинация и трябваше да ръководи вечерна резервация с непознати засега за нея колеги. Момичето се справи добре за крехката си възраст и никакъв опит и като че ли става любимка както на шеф Ангелов, така и на зрителите.

  • Сладурана , която се опитва поне нещо да научи и да направи, за разлика от ,,Мишелинките“. 😉

  • Хаха на Шамандура!!! Ей кефят ме тия младежи поне нещо издадоха!!! Сладко момиче дано да продължи напред !!!

  • Успех на това момиче, което не се притеснява да бъде себе си.

Изненадата на сезона е отбор „Известни“, който влезе в състезание с участниците и спечели първата битка. Не всички имат кулинарни умения и отношението към тях би трябвало да е същото както с така наречените „непознати“ участници, които са преминали кастинг и са стигнали до този етап.

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.