Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Клиентка твърди, че това става скрито от посетителите и те по никакъв начин не са уведомени предварително

Заведение на плажа в Созопол начислява в сметката такса „ентъртейнмънт“ в размер на 10 лева на човек. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. Зандра Вокс пише, че това става скрито от посетителите и те по никакъв начин не са уведомени предварително. Уточнява, че срещу тези 10 лева всъщност не се предлага нищо, няма жива музика или каквото и да било друго участие.

„Седнахме на бийч барчето да пием по лимонада преди да тръгнем от плажа. 20лв отгоре в сметката за ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Сервитьорката след като я попитах каза, че било нещо като вход. И в Америка не съм виждала бийч бар с вход, камоли скришом надписан като ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Много стилно CAVO Beach“, коментира възмутената жена.

„Абсолютно никаква жива музика или каквото и да било участие! Било „нещо като вход“ Но, на входа не пише нищо! Такса ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ… На съседната маса имаше 12 момчета, 120 лв ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Нормално ли е??? На бийч бар?“, допълва Зандра, която показва снимана касова бележка от търговския обект. Бележката предизвиква допълнително възмущение понеже въпросната такса освен, че е изписана с чуждица, има и правописна грешка.

„Опарената“ клиентка публикува и цените на плажните аксесоари в платената зона на заведението, които също са доста „солени“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.