Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Шофьорът на микробуса, катастрофирал на магистрала „Тракия“ снощи, е загубил контрол над превозното средство. Това е установил първоначалният оглед на мястото на катастрофата, предаде Bulgaria ON AIR.

Трима души, двама работници от бургаския квартал „Рудник“ и шофьорът на микробуса, загинаха при тежкия инцидент. Други трима души са ранени, а двама от тях са настанени в реанимацията на бургаската болница.

Работниците са се връщали от Безмер, където са полагали асфалт. Движението по магистралата беше възстановено около 02:00 ч. през нощта.

„Вероятно нито един от пътуващите в купето не е бил с предпазен колан, което е довело до тежките наранявания, вследствие на което трима са загубили живота си, останалите двама са с тежка форма на засягане в здравословен план, а един с общи травми“, каза говорителят на МВР – Бургас Цветелина Рандева.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК