Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Една от участничките в Hell’s Kitchen – Клавдия, получи изключително сурово наказание от шеф Виктор Ангелов. Тя забрави вратата на единия от хладилниците в кухнята отворена и това предизвика гнева на Ангелов, пише Actualno.com.

„Обяснявам веднъж завинаги: Това се нарича хладилник. Функцията му е да съхранява студени и свежи продукти. Не е гардероб. Това е гаранция, че предлагаме качествена храна. Клавдия, заповядай!“, с тези думи шеф Виктор Ангелов кани Клавдия от отбора на по-възрастните участници да влезе вътре. Тя покорно пристъпва, а Ангелов добавя: „Така ще си научиш урока. После ще ми се извиняваш.“

Не е ясно колко време Клавдия прекарва вътре. След като Ангелов отваря вратата на хладилника, той пита: „Разбра ли си урока?“ „Да, шеф“ – се чува приглушено от вътрешността на хладилника. „Не може да зарежеш съоръжението отворено. Няма логика. Температурата му е 20 градуса вътре. Искам 10 пъти „извинявай“ и те пускам“.

Клавдия започва да се извинява, Виктор Ангелов – да брои, а зрителите със сигурност започват да се чудят дали до края на предаването животът и здравето на участниците ще останат непокътнати.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.