Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Преди две години Шакира загубила гласа си и се опасявала, че повече никога няма да може да пее.

„Това бе най-мрачният момент в живота ми“, увери колумбийската певица, цитирана от Франс прес.

„Гласът ми е нещо толкова присъщо на мен самата, това е моята идентичност – поясни 42-годишната певица, която живее в Барселона заедно със съпруга си футболиста Жерар Пике. – Винаги съм смятала, че един ден ще загубя много неща. Никога обаче не съм си давала сметка, че гласът ми може да изчезне.“

Тя имаше предвид увреждането на гласните й струни, което я принуди да отложи със 7 месеца концерти от световното си турне „El Dorado“.

„Това бе най-мрачният момент в живота ми, когато се появиха съмненията и не знаех дали един ден ще мога отново да пея“, сподели изпълнителката на хитовете „Whenever, Wherever“ и „Waka Waka“.

След като по думите й се случило чудо и възвърнала гласа си, без да се подложи на препоръчвана от лекарите рискована хирургична операция, Шакира възобнови турнето си, което приключи миналата година в Колумбия. То е представено в документалния филм „Shakira in concert. El Dorado World Tour“, който ще се появи по екраните на 13 ноември и е базиран върху двата й концерта в Лос Анджелис.

„El Dorado“ е сред най-важните турнета в кариерата ми заради препятствията, които трябваше да преодолея“, отбеляза певицата.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.