Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Самопровъзгласилите се за звезди Тошо Куката и Чеченеца от Пловдив обявиха, че ще създават партия, за да „върнат Бай-Тошовото време“. Това обявиха те в интервю за NOVA.

„С Чеченеца смятаме да правим партия и да сме новата политическа сила. С нея искаме да върнем времето и режима на Тодор Живков. Искаме всички хора да бъдат равни. Също така ще направим така че хотелите на олигарсите да бъдат превърнати в социални домове“, обяви Тошо Куката.

„Чеченеца не е олигофрен, даже е много умен – сече му акъла. Помага на бедни хора, дава храна на клошари. Ние не сме лоши хора, по този начин се забавляваме“, допълни Куката.

„Имам деца – две момчета. Много се гордеят с мен. Обичам да правя шоу. В чеченската ми раница има каквото Господ ми е дал. Канят ме на детски рождени дни. Децата много ми се кефят. По-добре да съм аз, отколкото някоя силиконова порноактриса.“, казва Чеченеца, чието истинско име е Петко Караилиев.

„Ако някой иска да ме набие – нека да се пробва. Никой не смее на живо да ме докосне, но по телефона и в социалните мрежи много хора мутреят. Мога да бъда и мил, и агресивен.“, допълва култовият пловдивчанин от Прослав.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.