Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Водещият Николаос Цитиридис не обича да разкрива подробности за личния си живот. Все пак преди време той сподели, че е имал един развален годеж, когато е бил само на 20 години, а като причината за него той посочи крехката си възраст по това време. Наскоро, в свое представление, той разказа живота си през призмата на смеха и не пропусна най-деликатната тема – жените.

„Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените“, разказа Цитиридис.

Разкри, че в момента има сериозна приятелка и е щастлив, носи се на крилете на любовта. В живота на атрактивния водещ има и още едно същество от женски пол, което е негова голяма слабост. Това е котката му Карма. Нейният образ той е татуирал на ръката си. Заради домашния си любимец, Николаос дори монтирал камера в дома си, за да може по всяко време да вижда дали е добре, пише „Минаха години“.

Колкото до типа жени, по които си пада, самият той споделя в шоуто си, че няма начин да се загледа по жена с тежък грим. Той подчертава, че е привърженик на естествената красота при жените.

„Като малък бях дебеличък и на момичета, които не ми обръщаха внимание, казвах, че ще съжаляват, защото някой ден ще ме дават по телевизията и ще имам собствено предаване“, смее се Цитиридис.

Вечерното шоу на Цитиридис първоначално е замислено като предаване, насочено към по-младата аудитория. В последно време обаче все по-възрастни хора му обръщат внимание, разкриват запознати. Интересът на тази част от аудиторията е провокиран от представянето на участнички във формата „Ергенът“. Съперниците за сърцето на младия мъж обаче никак не се харесват на по-възрастните зрители заради техния провокативен външен вид и кардинални разминавания в морално-ценностната система.