Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и журналистката Елизабет Методиева са пострадали при инцидент на столичен булевард

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на титлата Miss Top of the World и понастоящем журналистка Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София.

Инцидентът е станал в петък вечер, 28 април на оживено кръстовище в столицата, а за него разказа журналистката. Двете със Стоянова пътували към Студентски град след концерт на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при „Г. М. Димитров“ и „Драган Цанков“ в „Мусагеница“, съобщи bTV.

Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в „Пирогов“.

„Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета“, разказа Методиева. „Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми…“, добави журналистката.

„Цвети беше откарана в „Пирогов“, вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница“, добави Методиева, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова многократно е споделяла, че живее втори живот след инцидента, след който оцеля по чудо. Красавицата беше на косъм от смъртта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.