Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Цветомира Стоянова, един от най-колоритните участници в историята на Hell’s Kitchen България, се раздели с мечтата за наградата от 100 хиляди лева.

18-годишната врачанка доби огромна популярност в социалните мрежи, а забавните и емоционални моменти от шоуто с нейно участие са гледани милиони пъти онлайн. Цвети беше и кулинарят, който претърпя най-голямо развитие и се превърна в най-младата участничка в историята на шоуто с черна куртка.

Тя обаче не успя да издържи на напрежението и високо вдигната летва в Hell’s Kitchen три седмици преди финала, а при емоционалното напускане конкурентните ѝ я изпратиха със сълзи в очите.

„Ти ми върна вярата в младите хора. Че искат да се учат, че искат да работят, че искат да се развиват. Ти си чудесен пример – спонтанна, готина, непосредствена, винаги с настроение. Но когато стане дума за работа – винаги първа. Има с какво да се гордееш!“, каза шеф Ангелов на раздяла с Цветомира.

В борбата за победа остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София.

В следващите три седмици петимата ще продължат да се доказват във все по-сложни кулинарни изпитания, а на финала най-добрите двама ще премерят сили за голямата наградата.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.