Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Култовият актьор Христо Гърбов напомни колко добър комик може да бъде във второто си превъплъщение на сцената на „Като две капки вода“.

Той влезе в ролята на американския рапър Афромен и се опита да изпълни неговия голям хит „Because I Got High“. Ицо изигра чудесно ролята си на напушеняк, а от зрителите плакаха от смях заради измисления му английския.

Още в началото Гърбов си призна, че английският не му е силна страна и затова, типично по актьорски, си измисли свой собствен език, който по много далечен начин напомняше на английския на Афромен. „С това парче няма да ми личи много, че не го владея особено добре“, измайтапи се той.

Няма какво да се лъжем – английският му беше нещо като френския на Джоуи Трибиани в „Приятели“. Но пък беше супер забавно, каквато е и целта на „Капките“.

Неслучайно по време на песента се сетихме за култовото изпълнение на Валентина Хасан, която навремето в „Мюзик Айдъл“ изпя „Кен лий,тулибу дибу даучу“ и с натамънения си английски се прослави в цял свят.

Реакцията на зрителите във фейсбук е красноречива: голяма част са се зарадвали искрено на имитацията.

Журито също се забавляваше на ролята на Христо Гърбов, като Веселин Маринов беше искрено възхитен: „За мен това е изпълнение номер едно тази вечер. Трябвало е да станеш реге изпълнител“.

След изпълнението си Гърбов продължи да радва публиката, като попита: „Знаете ли как най-лесно се става наркоман? Като не поздравяваш бабите пред блока.“

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.