Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Според последните проучвания храна, която ядете всеки ден е отговорна за разпространението на туморни клетки в тялото.

Прекомерната консумация на захар интоксикира клетките и благоприятства образуването на туморни образования. Това показват последните проучвания.

За съжаление много хора далеч надвишават препоръчителния дневен прием на захар, поради факта, че тя се съдържа в огромни количества в много храни. Лекарите съветват да не превишаваме 25 грама захар на ден, при условие че не страдаме от някакво заболяване.

Имате ли тези навици? Тогава ги променете! Рискувате да получите рак!
Проучване, публикувано в The New York Times, ясно показва, че високата консумация на газирани сокове увеличава риска от рак на ендометриума, особено при жените след менопауза.

Друго изследване, което се появи в публикацията Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention показва, че захарта увеличава риска от рак на ендометриума, но високата консумация на газирани сокове има още по-опустошително въздействие, дори удвоявайки този риск. Ето, защо хората, които редовно консумират газирани сокове, носят много по-висок риск от развитие на рак в сравнение с тези, които не включват тези напитки в менюто си.

Според Natural News захарта поддържа кисела среда в тялото, насърчава възпалението и храни раковите клетки.

 

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК