Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Метин Али е коремен хирург, но напоследък се държал изключително агресивно и неадекватно, биел жена си и взимал наркотици

Пловдивски хирург изпадна в амок и предизвика истински екшън в Хирургиите на Пещерско шосе, предаде TrafficNews.

Лекарят пристигнал на работа в неадекватно състояние, след това се затворил кабинета си на 11 етаж и започнал да хвърля през прозореца компютри, монитори и друга техника и апаратура. За щастие няма пострадали минувачи.

Метин Али напуснал болничното заведение преди полицията да дойде и се прибрал в дома си. Барикадирал се в апартамента си и започнал да заплашва всеки, който имал смелостта да се приближи до вратата. На място пристигнали няколко патрула от Второ районно и психолог.

След увещания, продължили повече от час , лекарят отворил вратата и бил изведен навън. Откаран е във Второ РПУ, а от там е взет с линейка и настанен в психиатрия.

Метин Али е коремен хирург, но напоследък се държал изключително агресивно и неадекватно. Посягал на съпругата си, имал спречквания и с колеги. Според запознати, той употребявал системно алкохол в големи количества, вземал и наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на инспекцията униформените направили справка в информационната система на МВР и установили, че 48-годишният мъж е неправоспособен и представеното от него свидетелство за управление на моторно средство не е регистрирано в системата.

Той е обяснил, че е закупил шофьорската си книжка от Германия за 1200 евро. Незабавно е уведомен прокурор и по случая се води разследване.