fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във „Фермата“. Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си намери мъж, се развихри на мокро парти с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон.

Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на лодка с хандбалиста Калин, баскетболиста Радо, полицая Евгени, диетолога Влад и агронома Иван, и се пусна по водите на язовир Диканя.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
– Хлебарят Чавдар съсипа Хепи Ванче във „Фермата“
– Веселка от „Фермата“ говори за най-голямата болка в живота си
– Вижте Симона от „Фермата“ преди подобренията (Снимка)

Ваня и съфермерите й от отбор „Нови надежди“ свалиха дрехите и вдигнаха воден купон, за да отпразнуват триумфа на своя тим в тежката седмична битка.

Яхтената стюардеса и агрономът Иван извоюваха победата в изпитание срещу конкурентите си от отбор „Стари герои“, гимнастичката Валерия и приключенеца Митко Гуспата. За награда те получиха лодка и веднага я вкараха в употреба. Вечерта на участниците, които от месец карат на хляб и боб, завърши с пир. Всички те лакомо ядоха раци, който успяха да уловят в язовира.

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.