Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Днес около обяд хванаха Катрин Йорданова, известна като „Мис Силикон“ за 2022 г., да шофира, след като е употребила кокаин. Тя е арестувана, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

23-годишната Катрин Йорданова е била спряна на столичната ул. „Атанас Манчев“ в Студентски град от екип на отдел „Пътна полиция“ – СДВР в лек автомобил „Мерцедес“.

Направеният в хода на проверката тест на шофьорката за употреба на наркотични вещества отчел положителна проба за кокаин.

23-годишната жена е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, отбелязват от МВР.

През януари Йорданова снима клип как шофира с 256 км/ч по автомагистрала „Тракия“. По-рано днес стана ясно, че инфлуенсърката пак се е похвалила как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.