Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Веригата за бързо хранене Burger King предложи позицията на асистент по продажбите на 35-годишния Хари, след като той и съпругата му Меган обявиха миналата седмица, че се оттеглят като членове на кралското семейство и планират да станат „финансово независими“, информира „Контактмюзик“.

Централата на Burger King в Аржентина беше първата, който се свърза с херцога на Съсекс. Съобщението им в Twitter гласи: „Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, за да станат финансово независими. И така, имаме предложение за Вас: Направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас. Знаете, че короната (в името на веригата – бел. ред), ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкова години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале“, предаде БГНЕС.

По-късно Burger King – САЩ последва поканата на аржентинския клон: „Предлагаме на кралската двойка работа на непълно работно време“.

Миналата седмица двойката – която има осеммесечен син Арчи предизвика размирици в кралското семейство, обявявайки плановете си за „изработване“ на нови обществени роли.

Херцозите на Съсекс заявиха: „След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии ние решихме да направим преход през тази година, като започнем да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Ние възнамеряваме да се оттеглим като „старши“ членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата“.