Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Вече имаме битка. Основният конкурент на Румен Радев е Лозан Панов. Това заяви пред БНР адвокат Николай Хаджигенов, бивш депутат от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

„Анастас Герджиков само ще измие срама от очите на ГЕРБ. От него има толкова политически смисъл, колкото и от Цецка Цачева. Борисов ще загуби и него го е страх“, разкри той.

Чрез имейли от ИБГНИ питат членове и симпатизанти кого да подкрепят в президентската надпреварата. „Демократичният процес изглежда така“, каза Хаджигенов.

„Радев не направи нищо срещу Гешев, трябваше да не подпише указа за назначаването му и да обясни на хората защо. Очаквам от кандидат-президентите да застават зад законността“, съобщи адвокатът от формацията на Мая Манолова.

„Ние сме малки, яростни и мощни, не но смятаме да издигаме кандидат за президент“, допълни той по темата.

„Без правосъдие няма да сключвам споразумение. ГЕРБ и да си признаят, но с тях няма какво да говорим, коментира Николай Хаджигенов следизборните действия.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК