fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Боксовата легенда Флойд Мейуедър записа победа с нокаут във втория рунд срещу японския ММА боец Микуру Асакура в демонстративен мач, проведен в Токио.

45-годишният американец за пореден път демонстрира, че вероятно е професионалният боксьор с най-добра защита в историята. Асакура няколко пъти се хвърля в атака, но така и не успя да пласира нито един съществен удар, предава blitz.bg/sport.

Мейуедър успешно отбягваше офанзивата на японеца, но нанесе само няколко удара. Така първият рунд приключи равностойно. Втората част започна с мощен десен удар от американеца, но Асакура бързо се съвзе и опита да отвърне.

Флойд Мейуедър се защити успешно и нанесе нов силен удар с дясната ръка. Японецът отвърна с няколко крошета в главата на съперника, но в последните 20 секунди на рунда американската легенда притисна Асакура и с няколко удара го прати в нокаут.

Мачът не влиза в официалната статистика на Флойд Мейуедър, който няма загуба на професионалния ринг. От 50 мача той има 50 победи (27 с нокаут).

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.