Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Още в изборната нощ ясно заявих, че ще проведа разговори с партиите от дясно за политиките и работата за града. Не се пазаря, отидох явно, след като лидерите на „Демократична България бяха изразили своята позиция“. Това заяви в ефира на bTV кметът на София Йорданка Фандъкова по повод информациите, че е била на среща с ръководството на „ДБ“.

„Отидох, за да разговарям за общите идеи и сфери, в които можем да работим след изборите. Срещата беше официална, но не медийна. Такова беше искането на колегите от „ДБ“, добави кандидатът за кмет на София от ГЕРБ.

Фандъкова обясни, че е била на срещата с Малина Едрева, председател на изборния щаб на ГЕРБ-София.

„Търся винаги подкрепа за развитието на града. Постове не раздавам, има сфери, в които имаме общи виждания. Те предпочетоха да направим срещата пред тях. Дори минах и се срещнах с много хора по бул. „Витоша“, включително и представители на медиите“, разказа още тя.

„Г-жа Манолова продължава да крие или няма възможност да покаже екип. Цялата кампания тя направи с внушение и лъжи, с вадене на листа. В София избори не могат да се спечелят с купен вот. Жалко е, че нищо ново не могат да измислят тайните сценаристи на г-жа Манолова“, категоричен бе кандидат-кметът за четвърти мандат в София.