Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Непълнолетният убиец е установен и арестуван, причините за нападението се изясняват

Трупът на мъж с брутално разбита глава е открит в Слънчев бряг в гориста местност до заведение „Бъчвата“. Тялото с видими наранявания в областта на главата е на македонски гражданин. Сигналът за ужасяващата находка е подаден около 11.14 часа вчера от случайни минувачи в Районно управление – Несебър.

Криминалитите установяват, че трупът е на 49-годишен македонски гражданин, влязъл в България на 24.01.т.г. през ГКПП – Гюешево. След проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия – сред които разпити, изземване на видеозаписи от охранителни камери в широк периметър, е констатирано, че извършител на убийството е 14-годишен младеж от Несебър.

Той е задържан със заповед за срок до 24 часа. Същият осъществил деянието, чрез нанасяне на удари с окастрен кол. Причините за извършеното убийство са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.