Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Транспортен хаос в Айтос, след забраната за влизане на тежкотоварни автомобили над 12 тона. Рестрикциите са заради последната тежка катастрофа с ТИР, при която загинаха баща и двете му деца.

Днес от Института за пътна безопасност направиха оглед на проблемния участък.След многобройните протести на жителите на Айтос една от мерките е ограничаване на тежкотоварния трафик по улица „Хаджи Димитър“. Оказва се обаче, че автомобилите, които зареждат магазините по улицата, също нямат право да преминават.

Това създаде много неудобства на търговците. От Агенция „Пътна инфраструктура“ дойдоха на място и поставиха уточнение за табелата, че тя важи само за транзитно преминаващи.Полицията следи дали тежкотоварните автомобили, които преминават, наистина отиват да зареждат магазините.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК