Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Тома Здравков се оказа много добър имитатор, освен че е и талантлив музикант. Брилянтната му имитация на Данчо Караджов изуми всички, изпълнението му бе едно към едно с оригинала, който също присъстваше в залата, пише Vihrogon.bg.

Заслужена победа и хиляди поздравления от зрителите получи певеца, но най-ценното е може би от неговата половинка, която написа в социалната мрежа:

В живота си за нищо не съм била по-категорична от избора да прекарам живота си с този човек! Бебче, изкачвай нови върхове, оставяй частица от душата си във всичко, което правиш (и пак много ще ти остане в резерв), аз винаги ще съм до теб и ще бъда твоя шерп!
Обожавам те! ❤️

Много фенове също му пожелаха успех напред.

След този успех го очаква една много предизвикателна задача, а именно имитацията на Шаная Туейн. Освен, че изборът не е негов, той си пожела рокаджийска имитация, а ще трябва да смени и пола за следващия епизод, но това е предизвикателство и трябва да се постарае, ако иска да е на върха.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.