Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Не влязохме в зала, защото бившето мнозинство реши, че само ще си реди дневния ред. Ние им показахме, че вече нямат мнозинство. Вече всичко ще трябва да се случва на база всички парламентарни групи. Промяната имат 67 депутати, не 125. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков пред БНР. 

Притеснение трябва да има правителството, ние сме предложили вот на недоверие, мобилизирали сме нашата парламентарна група, оттук нататък топката е в НС. Това правителството спешно трябва да си отиде, вотът ще мине. От нашите депутати нямаме хора в болничен или командировка.

Имаме правителство без ясно мнозинство, правителство, което разчита на брокери. Ако това продължава, щяха да доведат държавата до още по-голяма криза – да затъваме в блатото още повече.

Промяната не показва чувствителност, дори към нещата, които на тях се случват, да не говорим за кризите.

Френското предложение е най-доброто, което досега е имало за отношенията България – РСМ. Със своето мълчание сега Кирил Петков поставя на карта европейския път на РС Македония и Албания. Той отказва да дойде дори на Външна комисия и да обясни предложението. Правителството не може да договори нищо по протоколите. Благодарение на Външно министерство ние имаме предложение за РСМ, а не на Кирил Петков. Голяма ни цел е между България и Македония да няма граници. Това е националният ни идеал. Всичко друго ще е предателство на нашите дядовци и прадядовци.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.