Не бъдете безразлични! Споделете новината:

19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал главата на приятелката си във Видин, пише BulNews.

Жертвата на насилника пък е 22-годишната Славка Росенова. Сигнал за зверството бе подаден вчера. Видинчанка сигнализирала в районното управление за нанесен побой на внучката ѝ от младежа, с когото преди време е живеела на семейни начала.

Органите на реда установили, че за времето от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август Радослав държал в дома си против волята ѝ Славка.

През това време той ѝ нанесъл побой и остригал косата ѝ с ножица.

В момента момичето е със счупени нос и ребра, съобщиха нейни приятели в социалната мрежа. По думите им, Радослав я душил с колан.

Против волята си е била принудена от него да снима интимни снимки и клипове, на които ясно се чува как плаче, споделят още близки на момичето.

В продължение на една година Славка е подавала жалби срещу насилника, допълват нейните приятелки. От прокуратурата потвърдиха, че е имало издадена ограничителна заповед срещу него. Това обаче не го спряло да извърши бруталното зверство.

Близките на потърпевшата искат да дадат гласност на случая и призовават обществото за съпричастност. През последните дни цяла България се обедини срещу насилието над жени след случая с Дебора.

„Нито едно човешко същество не заслужава да бъде насилвано по какъвто и да било начин“, категорични са приятелите на Славка и призовават всички да се пазят и да не търпят да са жертви на тормоз.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.