Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Емили излиза от ареста в първите дни на юни!“, каза бившият културист и участник във „Фермата“ Тихомир-Мелиса Рангелов, който е най-близкият приятел на Емили Тротинетката, цитиран от България Днес. Тя, заедно с други двама „инфлуенсъри“ – Чеченеца и Тошо Куката, бяха задържани след гавра с момче със специални потребности и още са в ареста.

Тихомир се шегува, че е най-подходящо неговото любимо блонди да бъде освободено на 1 юни, Деня на детето.

„Защото Емили е като дете“, поясни Рангелов.

„По закон срокът на задържане в следствен арест, където в момента е Емили, е 2 месеца. Никой не може да я остави зад решетките след неговото изтичане“, каза още ексатлетът.

Тихомир-Мелиса сподели, че двамата с другата най-близка приятелка на Емили – 30-годишната софиянка Елизабет, са на седмото небе от щастие. Припомняме, че бившият културист, Тротинетката и Елизабет заживяха под един покрив като „любовна триада“ в обща квартира в столичния квартал „Стрелбище“. Преди две седмици обаче Тихомир и Бети, както я наричат приятелите, се преместиха във Варна, в апартамент на бащата на ексатлета, тъй като хазаинът на софийската им квартира искал да продаде жилището.

„Ще отидем да си я приберем и идва при нас във Варна“, обещават Тихомир и Елизабет.

„Емили сега се чувства много по-добре, след като разбра, че ѝ остава само един месец в ареста. Друго е човек да знае нещо със сигурност, а не да тъне в неведение. Преди това тя беше много депресирана, ревеше, но като разбра хубавата новина, живна“, разказва бившият културист.

Той сподели още, че последния път, когато се чули по телефона с Тротинетката, тя поискала да ѝ занесат моливи, защото старите, с които рисувала досега в килията, се изхабили, а не ѝ дали да внесе острилка.

„Искаше да ѝ занесем карти, щяла да играе със съкилийниците си“, допълни Тихомир-Мелиса Рангелов.

По думите му наблюдаващият прокурор по делото не е допуснал иска за съдебно-психиатрична експертиза на Емили. „Вероятно е било преценено, че тя трябва да си изтърпи пълния срок на наказанието в ареста“, обяснява ексатлетът.

Не беше лошо, преди да се оплакват, участниците в гнусния клип да се замислят какво правят и до какво може да доведе това.

Колкото до същинското дело, Тихомир очаква то да започне не по-рано от септември заради лятната ваканция на магистратите. „Делото ще се проточи, няма да завърши по-рано от една година“, смята най-близкият приятел на скандалната русокоска от Плевен.

Перспективите според него били обнадеждаващи за Тротинетката.

„Служебната защитничка на Емили ще настоява за по-лека мярка – подписка. Според прокурора максималната присъда, която може да получи, е една година затвор. Като приспаднем двата месеца в следствения арест, тя ще бъде в най-лошия случай не повече от 10 месеца зад решетките“, обобщава той.

„Ние ще се борим и срещу такова решение на съда. Когато тръгне делото, адвокатката на Емили ще подаде иск за съдебно-психиатрична експертиза, за взимане под внимание на нейния ТЕЛК, в който е вписана психиатрична диагноза“, подчерта Тихомир.

Бившият културист разкри, че Петко Чеченеца щял да вдигне ръка за споразумение в съдебната зала.

„Чеченеца обаче има прясна присъда за грабеж от 2019 г. Ако на него му се размине, едва ли няма да се размине и на Емили, която е с чисто съдебно минало. И може би най-тежка присъда ще получи Тошо Куката“, допуска Рангелов.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.