Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Изгонената от “Ергенът“ Теодора с половин уста призна в разговор с Диана Любенова, че се срамува от представянето си в романтичното риалити. Всъщност това, което тя каза беше, че се срамува от начина, по който е представена в предаването.

Преди Евгени да ѝ покаже пътя към изхода на имението, 19-годишната студентка по право издърпа косата на друга участничка – Мони. Теодора особено много издразни зрителите с думите, че това не е агресия и, че когато “нещо не става с бой, става с много бой“.

Подигравките ѝ с участничка, която е преживяла домашно насилие и надменността към по-пълната Пам също изглеждаха зле на екрана. В гостуването си в студиото на bTV Теодора се опита да измие срама, но забрави най-важното – да се извини.

Истинското лице на изгонената участничка се показа отново в края на гостуването, когато стана въпрос за физическите корекции, които показват много от момичетата в “Ергенът“. Теодора заяви, че в 21 век това е напълно естествено, включително и за съвсем млади жени. “Аз за моите години имам едни устни, не смятам, че е много“, заяви 19-годишното момиче.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.