Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Талантлива поп певица и танцьорка почина след като бе ударена при взрив на пиротехническо устройство пред погледите на ужасените си фенове.

30-годишната Джоана Сайнц се представя с испанския Super Hollywood Orchestra, когато шоуто се обърка фатално и произшествието бе заснето от камерата.

Пиротехническа част е избухна в стомаха на певицата, оставяйки я смъртоносно ранена, докато около 1000 зрители гледали музикалното представление по време на фиеста през уикенда в малкото градче Лас Берланас, северозападно от Мадрид, съобщава „Дейли Мейл“.

Завесата бързо е била спусната, след като пострадалата жена паднала на пода, а след това медици и лекар, който случайно бил в тълпата се опитали неуспешно да съхранят живота на певицата.

Джоана Сайнц била свалена от сцената в безсъзнание и била откарана в местна болница, но не успели да я спасят.

Концертът бил спрян след фаталния инцидент, малко преди 2 ч. през нощта местно време в неделя зад градския площад.

Свидетели разказват, че са чули много силен удар и след това видели певицата да лежи на пода на сцената, преди завесата да бъде бързо спусната.

Мъж, който гледал изпълнението, казва: „Имаше две ракети – едната тръгна в правилната посока, а другата удари певицата в корема.“

Започнало е разследване за установяване на причината за произшествието.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.