fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Таксиметровият шофьор Христо Йорданов е починал не от побой, а от масивен инфаркт на миокарда. Това сочат предварителните заключения от аутопсията, научи „Труд News“. Днес от Софийска градска прокуратура съобщиха, че очакват резултатите от съдебно-медицинската експертиза, назначена още в деня на инцидента – 8 октомври, пише Труд.

По тялото на шофьора Христо има охлузвания и други повърхностни рани, но никоя от тях не е станала причина за смъртта му. Рано е да се определи със сигурност точния час, когато е получен инфарктът. При всички случаи силното вълнение и приливана на адреналин покрай скандала и сбиването са допринесли да се ускори сърдечният проблем на мъжа.

Тепърва след официалното заключение от експертизата от прокуратурата трябва да решат дали да променят обвинението на задържания по случая Йосиф Иззе. Към момента е подведен под отговорност за нанасяне на смърт по непредпазливост.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.