Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Клиент на заведение във Варненско е таксуван за лед. Цената е левче, а клиентът споделя, че за пръв път му се случва да му искат пари за лед в заведение.

„Няма проблем в цената обаче честно за първи път ми искат пари за лед в заведение! Дай една кофа с лед! Да се почувствам тежък!“, пише потребителят.

Вълна от недоволство срещу високи цени и нелоялни търговски практики по черноморските ресторанти се вихри в мрежата. От Съюза на хотелиерите и ресторантьорите пък заявиха, че ще съдят клиента, който разпространи клип как плаща почти 500 лева за три пържоли.

Според тях той се опитва да навреди на конкретния ресторант, гонейки минутка слава. От браншовата организация поискаха и извинение от КЗП заради проверките на заведенията, които стартираха след този случай. Известни топ-готвачи от своя страна коментираха, че това не са обикновени пържоли, а цената им е ниска в сравнение с друга част на Европа. Някои от тях директно обвиниха българския клиент в липса на гурме култура.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.