Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Депутатът от ДПС Станислав Анастасов публикува снимка на обидни бележки във фейсбук, които са били залепени във входа на жилището му.

„Новият начин на действие на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА – посещение по домовете. Разбира се, от непознат другар с партийно поръчение. Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли… Остава само един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате докато си водим децата на училище?“, написа Анастасов.

В „Тази сутрин“ той каза, че днес е имало нови бележки, на които го наричат мерзавец. Пише „студен затвор“. Анастасов допълни, че по-късно през деня ще публикува и тях.

„Притеснявам се, защото повече от 24 часа МВР бездейства“, заяви той.

„Важно е кой е мотивирал този човек да направи подобно нещо. Кирил Петков с говоренето си, с омразата и призивите към насилие мотивира такива действия“, каза Станислав Анастасов.

„Очаквах „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ да опровергаят този акт, да се разграничат от него и да го осъдят. Вчера депутат от „Да, България“ не само не се разграничи, а напротив – одобри го. Окуражи го и каза във „Фейсбук“, че това е новото нормално и да свикваме“, каза още депутатът от ДПС.

„Речта на омразата поражда омраза и това трябва да са спре. За депутата от „Да, България“, който си позволи дори да иронизира заплахата срещу семейството ми, може да е нормално да го наричат отрепка по улиците“, заяви Станислав Анастасов.