Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Сървайвър тръгна с гръм и трясък и за една вечер водещият Ваня Джаферович се превърна в идол. БТВ разби рейтинга с новия сезон на продукцията, която е заснета във Филипините. Безпорно най-обсъждан в момента е 39-годишният водещ Ваня Джаферович, пише Vihrogon.bg.

Стана ясно, че Владо Карамазов не е бил предупреден, че вече няма той да води култовото предаване, което ядоса много от зрителите. Хърватинът, който е женен за друга известна риалити звезда Евгения Джаферович, обаче се превърна в звезда.

Преди снимки Джаферович разплака феновете си със снимка на раздяла с дъщеря си: „Две снимки, 10 години разлика, еднакви емоции… Лейчето ме изпраща за Сървайвър, прегръща ме и е тъжна, че тати няма да го има много време. И аз съм тъжен, че не съм сега до нея, но съм щастлив, че имам такава прекрасна дъщеря, която днес става на 11 години. Лейче, много те обичам и ще се видим скоро!“

Заваляха обаче традиционните в родината ни хейт коментари:

„Все едно че говори над починал човек. Монотонно, безизразно, без емоция. Използва едни и същи думи постоянно. Неприятно за слушане. Това не е футбол, дори там се коментира с емоция.“ „Честно за водещ не ставате“ „Чаках с нетърпение . Но след 15 тата минута не изтърпях водещия и го махнах . Джаферович това не е за тебе . Искам си Владо . На моменти даже не му разбирах какво говори . Жалко .“

„Ставаш за футболен коментатор, но не и за водещ на такова предаване!“

„Нямам нищо против Вас като човек, но не ставате за водещ на Сървайвър! Зрителите свързваме Сървайвър със Владо Карамазов! Пискливия Ви глас и недобрия български допълват картинката …“

А какво се случи: Филип донесе победата на Известни! Червените печелят племенния имунитет, а сините Войни отиват на племенен съвет.

Първата огърлица отиде при Светльо:

В герой за племето се превърна и Ермина като изравни резултата:

Първият племенен съвет бе драматичен:


Бяха номинирани са Геновева, Елина и Мария. Племето гласува срещу Геновева и Елина, а Светльо, който има предимството да номинира директно заради огърлицата за личен имунитет, посочи третия номиниран – Мария.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.