Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Луди пари от марихуана вади Пламен Христов, прочул се от клипа във Варна, в който плаща сметка от 650 лв., след като ял пържоли по 35 лв. за 100 гр. Мъжът върти бизнес в Нидерландия.

Негови съселяни споделиха пред „Галерия“, че знаят за марихуаната, но не и подробности дали става въпрос за легален бизнес, или нещо извън закона, пише Novini.bg.

Пламен искал малко популярност в социалните мрежи, довериха те. И я получи. Само в първите дни клипчето от ресторанта във Варна навъртя над 1 милион гледания.

Преглед на профила му, показва че семейството му има висок стандарт на живот и обича да го демонстрира. Снима се по баровски ресторанти, а на едно фото член на фамилията размахва чудовищна пачка с евро. Самият Пламен се хвали с огромна бяла лимузина пред къщата си.

Има и клип, на който баровец се разчувства от живо изпълнение на Райна, скача до чалга звездата и започва да я замерва с пачки по 20 лв. Всъщност и на самото видео от ресторанта ромът от Беломорци не изглежда особено притеснен от сметката, като дори остава бакшиш.

Къщата му в търговищкото село е огромна. Пламен пуска гордо снимки от имота, който е с надпис: „Semeystvo jive mi se” Самият профил на тузаря ром е “Jivei jivei”. И с охота споделя всички майтапи в мрежата, родени покрай случката с пържолата.

Той се похвали още, че за 650 лв. организирал маса с печено агънце, на която хапнали и пийнали близо 30 души от селото му. Клипът на Пламен разпали дебат за цените по морето. Мнозина разкритикуваха ресторанта във Варна. Редица прочути шефове обясниха, че подобни стекове струват дори повече. И просто Клиентът трябва да чете внимателно.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.