Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Появиха се още смразяващи кръвта подробности за адското среднощно меле, станало в в местността „Кемера“. Сега стана ясно, че таксиметров шофьор и пътникът в колата му са загинали при тежката катастрофа, възникнала на пътя Пловдив – Хасково.

Припомняме, че инцидентът стана малко след 21 часа в района на 4-тия километър от Пловдив в посока Садово.

В сблъсъка са участвали три автомобила – БМВ със софийска регистрация, такси Дачия с кърджалийска регистрация и пловдивска КИА. Сигналът е получен на 112 в 21.15 часа. От екип на спешна помощ на място е констатирана смъртта на 31-годишния водач на таксиметровия автомобил и пътник с все още неустановена самоличност. В тежко състояние в болница е транспортиран 45-годишният шофьор на БМВ-то.

„Поради влошената метеорологична обстановка снощи, огледът продължава тази сутрин. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент“, съобщиха от МВР-Пловдив.

До приключване на работата на разследващите движението в участъка на катастрофата е затворено. Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през село Катуница. В обратната посока преминават през Ягодово.

Образувало се е километрично задръстване по Цариградско шосе от и към Пловдив.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.