fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Сръбският мафиот Сретен Йосич е излязъл от затвора за първи път от 12 години, твърдят от ,,Курир“

Сръбското издание пише, че заради добро поведение Йосич е бил награден с кратък отпуск и го е използвал уикенда, предаде eurocom.bg.

Подземният „бос“, който навърши 59 години, е бил посрещнат от жена си Вера Милосавлевич и синовете си. От първия си брак той има две деца – Николай и Небойша, а от втория три – Джордже, Марко и Алексей.

Според свидетели Сретен Йосич не се е променил особено на външен вид. Не е отслабнал или напълнял, а прическата му е същата, единствено леко е побелял. Репортер на ,,Курир“ се е свързал и с жената на Йосич Вера, която казала, че всичко е наред, а разделеното семейство се е насладило на всеки момент заедно. Йоца Амстердама най-много се разчувствал, когато видял внука си Андрей, който е на година и половина. През цялото време гушкал малчугана. След уикенда Йосич се е прибрал обратно зад решетките на „Забела“.

Междувременно главна дирекция „Гранична полиция“ и други служби у нас са имали директива за повишено внимание през изминалите два почивни дни именно поради излизането на свобода на Йосич. Смята се, че той има зъб на някои български политици. Затова от съображения за сигурност службите ни продължават да следят дейността и движението му след толкова години.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.