Не бъдете безразлични! Споделете новината:

37-годишна жена е установена да шофира след употреба на наркотични вещества, след което е била задържана, съобщиха от пресслужбата на ОДМВР-Шумен, предаде БТА.

Проверката от екип на пътна полиция била извършена на 10 октомври малко преди 02:00 след полунощ на бул. „Симеон Велики“ в Шумен. Пътните полицаи спрели за проверка водач на лек автомобил Мини уан с шуменска регистрация. Зад волана била 37-годишна местна жителка. Тествана бил с дръг тест. Отчетена била положителна на амфетамин и метамфетамин проба. Отказала да даде кръвна проба за анализ.

В автомобила са намерени две полиетиленови торбички с бяло кристално вещество с неправилна форма, обвито във фолио бяло кристално вещество с неправилна форма, и друго обвито във фолио бяло прахообразно вещество.

Иззети са, предстои да бъдат изследвани.

Жената е задържана за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

За извършеното престъпление е образувано бързо производство.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК