fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Софи Маринова се появи за първи път след скандала със сина си Лоренцо, който бе издирван заради съмнения, че участва в канал за трафик на мигранти. Но вместо да внесе яснота за случилото се, директно премина към по-весели теми, в които компания й правеше колежката й и добра приятелка Преслава.

Двете поп фолк звезди записаха наскоро дует с интересното заглавие „Mangava Tut“, което в превод от цигански означава „Обичам те“. Видеоклипът към песента бе промотиран първо в онлайн канала на Преслава, която се е заела и с цялата организация по парчето.

Вероятно не е изненада за никого, че Софи Маринова, на която в утрешния ден й предстои концерт „25 години Софи Маринова“ в „Арена Армеец“, не обели и дума за случващото се около сина й Лоренцо, но както знаем – мълчанието почти винаги е знак за съгласие.

„Софи е много специфична. Затова исках да бъде песен, в която исках хем да изпъква тя, хем да ни отива и на двете заедно. Организирах всичко, след като двете избрахме песента. Но тя също беше много сериозна – мислех, че няма да може да стане толкова рано, за да снимаме, но тя ме изненада, даже беше дошла половин час по-рано, толкова много се вълнуваше“, сподели Преслава пред Гала в „На кафе“ по Нова тв.

По време на снимките за песента на Софка й се наложило да стои в центъра на огнен кръг с феерична рокля, което не било съвсем безопасно. „Застанах в средата с една огромна рокля. Запалиха огън около мен, изплаших се да не пламна, до мен имаше човек с пожарогасител“, споделя тя преживяното.

Песента е по музика на Nikos Karvelas. Аранжиментът е дело на Даниел Ганев. Автор на текста е Петя Радева. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Рик, а оператор – Георги Марков./show.blitz.bg

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.