Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Нови снимки около разследването за контрабандата, което разтърси страната и митниците. Сайтът „Епицентър” публикува кадър на бившия началник на столичния КАТ Тенчо Тенев.

На него той е в компанията на бившия вътрешен министър Бойко Рашков и обвинения за участие в престъпна група за контрабанда Стефан Димитров от Хасково.

Кадърът е споделен и от Виктор Димчев във Фейсбук:
„Обичам такива снимки – министър на промяната и неговите придворни контрабандисти, които официално не познава. но са на гости в дома му, на тежки мезета и половинка Джак.
Ето, така правят политика стилните хора, не като подопечния на Рашков Киро – в МС, с пица на парче по нощите, уж бистрейки държавните дела.
#мисирки“, написа Димчев.

Това става два дни, след като Тенев отрече да е виждал Стефан Димитров в дома на Рашков, когато му ходил на гости. Тенев обясни, че е виждал Стефан Димитров няколко пъти в КАТ.

След интервюто на Тенев във Facebook вътрешният министър Калин Стоянов написа, че „лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките при Рашков” и добави, че там Тенев получавал задачи да го дискредитира.

След новата снимка Тенчо Тенев обясни:
„Вие не виждате ли, че тази снимка е чист колаж? Аз никога не съм ходил на гости на министъра по домашно облекло. Второ, сложили са пред бутилка с уиски – аз през живота си не съм пил алкохол, пък камо ли там да седна да пия. То е смешно. Половината ми глава я няма, половината глава и на контрабандиста я няма. Каква е тая снимка, какво е това чудо? Явно някой се опитва по този начин да дискредитира и мен, и г-н Рашков”, коментира бившият началник на столичната „Пътна полиция”.