Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Неприятните миризми в хладилника могат да причинят главоболие на много домакини. Виновна за това може да се окаже храна, която е по-стара или има силна миризма.

Това прави чудеса с гореща вода. Сложете една чаена лъжичка от тази съставка и ще се отървете от лошите миризми в хладилника

Наред с лошата миризмата в хладилника може да се появи и мухъл, който се е развил върху повърхността на загнили плодове и зеленчуци. И така, за тези лоши миризми има чудодейна съставка!

Ето как бързо ще се отървете от лошите миризми в хладилника
Лошата миризма в хладилника може да се окаже истински проблем, особено ако продължава, дори след изхвърлянето на продуктите с изтекъл срок на годност, както и развалените храни. Много домакини избират да използват скъпи търговски продукти, без да знаят, че има по-прости методи за почистване на хладилника. Една съставка може да действа като адсорбент за неприятни миризми. Този лесен трик за почистване ще ви позволи, без усилие да премахнете цялата мръсотия, натрупана в хладилното помещение.

По правило мазнините се натрупват по вътрешните стени на фризера или хладилника, така че днес споделяме с вас най-лесния трик за премахване на този тип мръсотия.

Първото нещо, което трябва да направите е да смесите оцет с гореща вода, след което с получения разтвор да изтриете мръсотията, натрупана по стените. Реакцията на двете съставки ще позволи на мазнината да се отдели напълно.

Най-ефективният почистващ продукт

Какво ще ви е необходимо:
1 чаша оцет;
2 чаши гореща вода;
Сода бикарбонат;
Как да процедирате:

Смесете горещата вода с оцета в съд. Накиснете гъба в получения разтвор. След това намокрете замърсените части на хладилното помещение с помощта на гъбата. Поръсете сода за хляб, върху замърсените места и я оставете да престои 5 минути. Втрийте внимателно с влажна гъба, докато мазнината се отстрани. Накрая отстранете всички остатъци с влажна кърпа и ще видите фризера си като нов.

Имайте предвид, че за правилното и безпроблемно нанасяне на този естествен почистващ препарат е най-добре да използвате гумени ръкавици. Също така избягвайте смесването на други продукти с тази съставка, особено ако са търговски детергенти.