Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Но пък върна лентата към прохождането си в кулинарния бранш. „Баз да говоря езика започнах да работя в един хотел в Германия. В началото бях като риба на сухо, но в един момент израстнах до акула. След една година и половина работа в хотела, шефът там казваше: „Ще слушате Валя!“ Работила съм три пъти повече, за да ме уважават германците. Никога не съм усещала подценяване, но и аз няма да го позволя. На шефа му бях казала, че съм българка до мозъка, че и даже кучето ми е пристигнало от България със самолет“, разказа в „На кафе“ Валентина.

Победата в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen бе на една ръка разстояние от Виктория и Валентина, а последното предизвикателство за сезона тества тяхното ниво и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки. Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на „Хелс Китчън“. В края на предаването стана ясно, че ще има и нов сезон, за който скоро ще бъдат обявени кастингите.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК