Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След преследване задържаха шофьор без книжка в Ботевград, съобщиха от полицията.

На 26 август, в хода на специализирана операция на територията на града, автопатрул подал сигнал за спиране със стоп палка на водач на микробус.

Мъжът не се подчинил, ускорил и продължил движението си в посока свло Врачеш, не спрял и след предприетото преследване и произведени няколко изстрела със стоп патрони, при което няма пострадали.

На черен път в гората водачът спрял, включил микробуса на задна скорост и блъснал умишлено служебния автомобил в предната част, след което успял да се покрие в гората.

След оглед на местопроизшествието по случая е започнало разследване. В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни действия 19-годишният младеж попаднал в полицейския капан, като той не притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство.

Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК