Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Сладкарят Станислав е големият победител в петия сезон на кулинарното шоу Hell’s Kitchen.

Подобна информация се появи в медиите още през април, а днес стана факт.

Мускулестият мачо влезе в оспорваната битка за 100 000 лв. с крехката Виолета, която през целия сезон даваше заявка, че е достойна за наградата.

В битката за победата в кухнята Станислав и Виолета разчитаха и на колегите си Цветомира, Васил, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор. Въпреки че помощниците на Станислав бяха с един по-малко, тъй като в последния момент се оказа, че Кристиан не се чувства добре, перничанинът се оказа по-добър от нея и се окичи с победата.

„Hell’s Kitchen е университет и ти завършваш с пълно 6“, похвали го Ангелов.

Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят, който има стотици хиляди последователи в ТикТок, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се превърна в естествен лидер, пише Блиц.

Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята. Сдържаната участничка от София представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.