Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Уникален конкурс по красота организира Слави Трифонов. Шоуменът, който създаде собствена телевизия, взе решение да разнообрази малко програмата на медията си с ново шоу.

Слави организира конкурс за красота, в който готини мадами ще се борят за нечуваната досега титла „Мис Левски Г”.“Ако сте момиче или жена над 18 години. Ако сте неомъжена, красива, провокативна и интелигентна.Ако мислите, че може да спечелите симпатиите на журито и зрителите, моля, попълнете формата за участие. Изпратете ни кратка биографична информация за себе си, снимки в цял ръст и по бански костюм. Не забравяйте да ни оставите телефонен номер и имейл за обратна връзка“, гласи съобщение публикувано в официалната страница на шоуто на Дългия във Фейсбук.

От предаването съобщават още, че не е задължително момичетата да са само от този столичен квартал. Не е ясно и каква ще е наградата за победителката, единствено се знае, че ще бъде наградена от Слави.

Що се отнася до името на конкурса, то не е случайно. Телевизията на Слави „Седем — осми” се помещава в столичния квартал „Левски-Г”, пише „България днес”.

От стартирането на проекта, екипът на Слави не спира да се подиграва, че излъчват от края на света, а на актьорите и сценаристите са им нужни часове, за да стигнат до работното си място.

За съжаление организирането на конкурса не срещна подкрепа от страна на жителите на квартала. Много от тях са обидени на екипа на Дългия заради подигравките към мястото, където живеят. И не са малко онези от тях, които отправят критики в социалните мрежи, че там „също живеят хора, които не са с нищо по-различни от останалите“.

Организирането на конкурси не е новост за Слави. През годините той е организирал редица състезания–за талантливи деца, хумористи, актьори, танцьори, сценаристи и какво ли още не.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.